Ik ben moderne danser, beeldend fotograaf , gecertificeerd Mindfulness trainer en Co-Active coach .Ik leef, week en geef les vanuit de basis principes van de zachte Yin Yoga, Mindfulness en Meditatie. Ik geef met name mijn Yoga les in de regio Voorne-Putten.

Of zoals Johan Noorloos , Nederlands meest befaamde Yoga docent het noemt Anicha , dat is Sanskriet voor verandering. Net als bij zij. Anicha yoga staan voor mij drie persoonlijke doelen centraal: bewustwording, verbinding en vrijheid. Als je je bewust wordt van je grenzen kun je die verleggen en zal je beter in staat zijn je te verbinden met je jou echt raakt en bezighoudt.. Dan pas kun je echte vrijheid ervaren. Mijn benadering van de yoga richt zich dus ook op het leven na de yoga, want de échte yoga begint pas als je van de mat afstapt.

Uitgangspunt daarbij is Een soepeler lichaam zonder krachtsinspanning

Yin yoga is een zachte vorm van yoga waarbij de klassieke yogahoudingen op een meer ontspannen manier worden uitgevoerd, zonder nadruk op spierkracht.
‘Yin’ verwijst naar vrouwelijke eigenschappen, de tegenpool van ‘yang’; yin yoga is dan ook meer aangepast aan het vrouwelijk lichaam, en daarom een goede aanvulling op yogahoudingen die vaak gebaseerd zijn op krachtsinspanning en uithoudingsvermogen (zoals ashtanga yoga). Yin yoga werkt meer in op de dieper liggende bindweefsels, wat uiteindelijk een soepeler lichaam en een mooiere lichaamshouding oplevert.

Klik hier voor een overzicht van alle lessen, locaties en tijden of hier om direct een yoga les online te volgen.

Ook interessant voor jou…!

Lees meer over retraite the bell