Uit het leven gegrepen ……..” Op zoek naar je vrijheid ben jij je baan kwijtgeraakt en vraagt je af of dit nu alles is. Je kijkt om je heen, solliciteert omdat het moet. Je kan je zoektocht, en het thuiszitten ,moeilijk of niet delen familie en vrienden. Je komt via/via Im contact met een coach. Je hebt geen geld genoeg ,zeg je , om hem te betalen. Het coachen blijkt ook voor minder te kunnen. Op voorwaarde dat je echt investeert in jezelf.

In het eerste gesprek, gewoon via Skype, maak je kennis met mij, jouw Body&Mind Coach. Het gaat gelijk ergens over, over jouw waarden, wat vindt je echt belangrijk, waar ga je voor, loop je warm voor en dan de hamvraag: doe je dat in het echte leven ? Je droomt van je vrijheid en nu wordt je uitgedaagd om daar “patat” van te maken. Na de eerste coaching volgt een commitment , een actie die je met jezelf afgesproken hebt. Je gaat onmiddellijk aan de slag. Zoekt een camping aan zee , je boekt een verblijf en je onderzoekr wat er nodig is om een camping op te zetten. Gaandeweg ontdek je dat het jouw “stiel” niet is . Je beweegt weinig , wil wel graag wat lopen of fietsen maar het komt er niet van. Je leert , al coachend , luisteren naar jezelf , wat je tegenhoudt. En naar wat je lijf zo duidelijk vertelt, je lichaam liegt nooit. Een commitment volgt, je loopt af en toe maar begin volgend jaar ga je de halve marathon lopen . En die begint nu met elke dag een uurtje lopen. Langzaam krijg je weer grip op wat je echt wilt en uiteindelijk kom je tot het inzicht dat jouw vrijheid “besloten” ligt in je wat je altijd al deed. Zo vindt , realiseer , je uiteindelijk jouw droombaan. Leeftijd, ervaring man of vrouw het doet er feitelijk allemaal niet toe . Het gaat erom dat je weet wat je echt wilt en ernaar leeft…”

Herken je jezelf In dit waargebeurde leven? Wil jij ook de dingen anders doen? Ik kan jouw maatje zijn , jouw luisterend oor . Begin is met een sample sessie , kost je niets behalve 30 minuten van je leven nu. Zie dat als een investering, waardering voor jezelf !