Waarom zou je tijd verdoen met piekeren, (keuze)stress, zoveel moeten van jezelf, jezelf vergelijken met anderen….?

Hoe het ook kan? Tijd maken voor jezelf. Stilstaan bij de vraag wie je bent en wat je wilt. Leren om los te laten en anders om te gaan met je twijfels, gepieker en zelfkritiek. Aandacht geven aan alles wat je denkt en wat je voelt. Kortom: anders leren omgaan met je leven, de leuke én minder leuke kanten ervan.

Magische dingen gebeuren als je dáár mee aan de slag gaat. En dat doen wij graag, met jou! Je leeft tenslotte maar één keer!

De week

Wat ga je doen?
Je bent een hele week in Frankrijk, van 1 t/m 8 oktober. Je komt aan op zaterdag 1 oktober. We heten je welkom en laten je zien waar je verblijft. ’s Avonds zorgen we voor een lekkere maaltijd met franse wijn of iets zonder alcohol. Na de maaltijd beginnen we ontspannen met het eerste deel van het programma, je maakt kennis met degenen die deze week met jou gaan beleven.

Van zondag t/m donderdag gaan we samen aan de slag van 9.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Natuurlijk zijn er iedere dag korte breaks en een lunchpauze. In de ochtend werken we met oefeningen en technieken uit verschillende (coach)hoeken. We dagen je uit om je echte ‘ik’ te ontdekken en vanuit je eigen creativiteit en kracht je leven vorm te geven. In de middag ligt de nadruk op mindfulness en zelfcompassie, het laten groeien van je bewustzijn en veerkracht.

Op vrijdag is er overdag ruimte voor individuele coaching en ontspanning. ’s Avonds dineren we voor het laatst met elkaar.
De zaterdag is vertrekdag. We nemen afscheid van elkaar, maar niet voor lang. We plannen een terugkomdag om elkaar weer te zien. Om terug te kijken op de Take Your Time week. En vooral om met elkaar te delen waar je nu staat en wat nog op je horizon ligt.

Wat heb je in je rugzak als je naar huis gaat?

  • je kompas: wie ben je, wat wil je, wat zijn je waarden en wat vind je belangrijk in je leven.
  • inzicht in belemmerende (pieker)gedachten en tools om er anders mee om te gaan.
  • moed om keuzes te maken die bij jou passen.
  • lef om los te laten en te ont-moeten.
  • oefeningen om mindful contact te maken met wat je voelt.
  • durf om met compassie naar je zelf en anderen te kijken.
  • veerkracht om voluit te leven.

Voor praktische informatie klik hier